Search
Close this search box.

Beastie Boys: verhaal Vin Diesel klopt niet

Vin Diesel heeft het verhaal dat hij een breakdancer was voor Beastie Boys opgeblazen.

NEW YORK – Vin Diesel heeft het verhaal dat hij een breakdancer was voor Beastie Boys opgeblazen. Dat vertelt Beastie Boy Adam Horovitz in Late Night with Seth Meyers.

“Hij claimde dat hij een breakdancer was voor ons en dat was hij niet”, stelt Horovitz nadat Diesel vorige week in de talkshow van Jimmy Kimmel vertelde dat hij in zijn tienerjaren van de straat werd geplukt door de band om voor hen te dansen. “Ik was aan het breakdancen op straat toen ze naar me toe kwamen: ‘Kom jij gaat onze danser zijn’, zeiden ze”, vertelde Diesel toen.

Volgens Horovitz zou het voormalig hiphoptrio zoiets nooit hebben gedaan, maar vertelt dat het verhaal van de acteur geen complete onzin is. “Danceteria was de club waar we altijd naar toe gingen. Een van ons, waarschijnlijk Yauch omdat hij een aardige kerel is, zag die jongen en zei waarschijnlijk iets van dat hij een breakdancer is die bij de band zou moeten dansen. Maar de versie zoals Diesel het vertelde klopt niet.” Horovitz benadrukt dat hij niet boos is op Diesel en blijft fan van zijn werk. “Hij is een van mijn favoriete acteurs. Als je xXx niet gezien heb raad ik je aan om high of dronken te worden en die film te gaan kijken, die is supergrappig.” Een vete wil hij dan ook niet: “Hij is gespierd, man.”

[NOVUM]