Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bruce Jenner riskeert rechtszaak om ongeluk

Bruce Jenner riskeert alsnog een rechtszaak om het dodelijke ongeluk waarbij hij in februari betrokken was. De stiefkinderen van de vrouw die om het leven kwam willen de realityster aanklagen, weet TMZ.

Hoewel Kim Howe (70) volgens ingewijden vrijwel geen relatie had met haar twee volwassen stiefkinderen, hebben zij wettelijk het recht een rechtszaak aan te spannen. Howe had geen nog levende familieleden meer, sinds haar man in 2003 stierf.

Het lijkt erop dat de stiefkinderen met de rechtszaak een schadevergoeding van Bruce proberen te krijgen. De twee hebben volgens TMZ niets geërfd van Howe. Zij had een fonds ter waarde van enkele miljoenen dollars dat volledig aan goede doelen wordt geschonken.

Bruce reed begin februari achter Howe. Toen de auto voor haar plotseling remde ontstond er een kettingbotsing. Howe belandde door de klap van Bruce’s auto op de andere weghelft, waar ze frontaal door een tegenligger werd geraakt en ter plekke overleed. Uit politieonderzoek is gebleken dat Bruce, de stiefvader van Kim Kardashian, voorafgaand aan het ongeluk niet zat te bellen of sms’en. [NOVUM]