Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brown treft naakte inbreekster aan in huis

Toen Chris Brown afgelopen woensdagavond thuis kwam, ontdekte hij een inbreekster in zijn huis. De vrouw lag zonder kleren in het bed van de zanger. De 21-jarige inbreekster is volgens TMZ gearresteerd.

Al toen hij zijn huis betrad, zag Brown dat er iets mis was. De vrouw had haar kleren laten slingeren. Ook had ze in de keuken gerommeld en ‘ik hou van je’ op de muren geschreven. Beveiligers vonden de vrouw in het bed van Brown. Ze belden de politie en die arresteerde haar.

De inbreekster is aangeklaagd voor inbraak en vandalisme. Want op de dure auto’s van Brown had ze ‘Mrs. Brown’ geschreven met verf.

Op Instagram kwam Brown terug op het voorval. Hij vertelt zijn fans dat ‘een geschift individu’ bij hem had ingebroken. “Ze had de sloten van de deur opengebroken”, schrijft hij. “Ze had ook eten voor zichzelf gemaakt en spullen van mijn dochtertje en de hond uit het huis gegooid. Ook had ze allerlei voodoospullen in mijn huis neergezet.”

Volgens Brown toont het voorval aan dat er flink wat gekken rondlopen. “Ik hou van mijn fans, maar dit is echt idioot.” De zanger hoopt wel dat de vrouw hulp krijgt. [NOVUM]