Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scott Disick viert verjaardag in Las Vegas

Scott Disick vierde zaterdag zijn 32e verjaardag in Las Vegas. Wild ging het er niet aan toe, want Scotts vriendin Kourtney Kardashian (36) was erbij om het feestbeest onder controle te houden.

De realityster zat in maart nog in een afkickkliniek en Kourtney heeft zich in het verleden vaak zorgen gemaakt om de veelvuldige bezoekjes aan nachtclubs van de vader van haar drie kinderen. Onlangs liet ze weten trots te zijn op Scott vanwege de vooruitgang die hij heeft geboekt. Toch wist hij niet zeker of hij wel een cadeau krijgt van Kourtney. “Verdient hij een cadeau? Dat is moeilijk om te zeggen”, zei Scott over zichzelf tegen People.

Dinsdag, wanneer Scott officieel 32 kaarsjes mag uitblazen, plant hij een klein barbecuefeestje thuis. Mocht hij dan toch een cadeau krijgen, hoopt hij op nieuwe, comfortabele kleren. “”Ik droeg eerder altijd formele kleding zoals pakken en smokings met mooie schoenen, maar het werd me wat teveel werk. Op dit moment in mijn leven moet het gewoon comfortabel zijn. Ik kan niet altijd een stropdas dragen.”

 

[NOVUM]