Zoek
Sluit dit zoekvak.

RTL Late Night sluit seizoen af

Humberto Tan sluit vrijdagavond het tweede seizoen van RTL Late Night af. In het Amsterdamse hotel NH Schiller brengt Jan Jaap van der Wal een jaaroverzicht en ook Wendy van Dijk en Thijs Römer schuiven aan. Vrijdagmiddag verschijnt Weemoedt, de debuutroman van acteur Thijs Römer, gelijktijdig met de derde editie van het magazine Wendy van zijn Moordvrouw-collega.

In RTL Late Night blikt Humberto ook terug met gasten die het afgelopen seizoen veel indruk hebben gemaakt. Zo spreekt Humberto onder anderen Björn Nabuurs, het jongetje met de verouderingsziekte progeria, parachutist Jeroen Keers en Fred en Caroline van Metelen over hun ontmoeting met Pharrell Williams.

De best bekeken uitzending van het afgelopen seizoen was op vrijdag 24 oktober, die 1,7 miljoen kijkers trok. Donderdag stond de uitzending in het teken van de ongeneeslijk zieke zanger Thé Lau. Deze uitzending wist 762.000 kijkers aan zich te binden, goed voor een elfde plek in de ranglijst van best bekeken programma’s. [NOVUM]