Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Swift helpt Amerikaanse familie met rekening

Taylor Swift heeft zich weer eens van haar beste kant laten zien. De zangeres heeft een bedrag van 15.000 dollar gedoneerd aan een Amerikaans gezin uit Texas dat afgelopen weekend betrokken raakte bij een heftig ongeluk.

Celebuzz schrijft dat brandweerman Aaron VanRiper afgelopen weekend een melding kreeg over een auto-ongeluk. Aangekomen bij de plek van het ongeluk, bleek dat zijn vrouw en zoon waren betrokken bij het incident. De twee waren behoorlijk gewond en moesten in het ziekenhuis worden behandeld. Het gevolg was een flinke rekening en dat terwijl het gezin geen zorgverzekering had.

In een poging om geld in te zamelen, hebben vrienden van het gezin een crowdfundingsactie opgezet. Toen Taylor daarvan hoorde, zou ze volgens de website geen moment hebben getwijfeld. Ze maakte 15.000 dollar (ruim 13.000 euro) over voor Aaron, zijn vrouw en hun zoon. [NOVUM]