Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica biedt niet op etherfrequenties

De Vereniging Veronica heeft vandaag bekendgemaakt niet te bieden op etherfrequenties voor haar radiozenders Radio Veronica en Kink FM. De Vereniging gaat op zoek naar een strategische partner voor beide radiozenders.

In een persbericht stelt Veronica: “Veronica is tot de conclusie gekomen dat de financiering en de kosten voor het verwerven van een frequentie te hoog zijn om radio in deze vorm te laten functioneren. Bovendien is, door Veronica Radio en Kink FM op deze manier mee te nemen, de positie voor samenwerking met een strategische partner verbeterd”.

Verder motiveert Veronica dit besluit door aan te geven dat de vereniging voor al haar activiteiten een strategische partner zoekt.

Vandaag sluit de deadline voor het inleveren van bedrijfsplannen en biedingen op radiofrequenties. Daarmee staat praktisch vast dat Radio Veronica en Kink FM geen kans meer hebben op een etherfrequentie. Mocht er geen strategiche partner worden gevonden voor beide zenders, betekent dat het einde van Radio Veronica en Kink FM. [MvD]