Mojo twijfelt over voortzetting deelname Kink FM

Directeur Ramakers zet onderhandelingen op scher. Mojo directeur Leon Ramakers twijfelt openlijk over zijn rol in de toekomst van de alternatieve popzender Kink FM.

Het kan volgens Ramakers, nu nog voor vijfentwintig procent eigenaar van Kink FM, twee kanten op: “De kans dat we eruit stappen is zeker aanwezig, maar het kan ook nog een andere kant opgaan.” Welke kant, daar liet Ramakers zich niet over uit.
 
Wel is duidelijk dat het niet deelnemen aan de veiling voor etherfrequenties Ramakers nog steeds heel hoog zit: “We hebben nu een conflict met Veronica. Vijf jaar hebben we meebetaald aan het verlies, wachtend op het moment dat we zouden kunnen bieden op een frequentie. Maar toen het zover was, werd er niet geboden. Tegen die strategie hebben we bezwaar aangetekend.”
 
Een woordvoerder van Veronica bevestigde dat beide eigenaars in gesprek zijn en dat Veronica hoopt over acht weken meer duidelijkheid te geven. Ook volgens de omroepvereniging kan het alle kanten opgaan, nu ze ook met SBS en Sky Radio in zee gaat. “Samen door, alleen door, of stoppen, het zijn alledrie opties.” In afwachting van het overleg houdt bij Kink FM iedereen de kaken voorlopig stevig op elkaar.