Zoek
Sluit dit zoekvak.

FAQ (vragen en antwoorden)

Op deze pagina staat een overzicht van de meeste gestelde vragen aan RadioWereld. Heeft u zelf ook een vraag die hier niet beantwoord wordt, e-mail deze dan naar RadioWereld. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.
– Heeft RadioWereld een eigen RSS feed?
RadioWereld.NL heeft een eigen RSS feed. Meer informatie hierover lees u hier.
– Hoe kan ik een tip doorgeven. Kan dit ook anoniem?
Tips ontvangen we graag! Op onze site staat een formulier waarin je informatie, eventueel anoniem, kunt doorgeven.
– Ik kan niet luisteren naar een radiostation?
Soms werkt een link niet meer. Het kan zijn dat de link niet meer correct werkt omdat het radiostation de link heeft veranderd. RadioWereld.NL probeert elke link uptodate te houden.
– Stoort uw radio?
Heeft u last van storing op het ontvangst van uw radio thuis of in de auto, surf dan naar de website van het Agentschap Telecom.
– Ik moet voor school weten wat een radiocommercial kost.
Informatie over adverteren op de radio vindt u bijvoorbeeld op www.oms.nl.
– Kan ik een plaat aanvragen?
Nee, RadioWereld is geen radiostation. Als je een plaat wil aanvragen kun je dat doen via het radiostation zelf.
– Er staat een verkeerde link op jullie site. Kan ik een (correcte) link doorgeven?
Ja dit kan via deze link.
– Heeft u een nieuwsbrief?
Niet meer. RadioWereld had vanaf 2003 een gratis nieuwsbrief. De nieuwsbrief werd tot 2012 elke dag verstuurd.
– Er staat een fout op jullie site! Wat kan ik doen?
Deze site wordt door mensen gemaakt, en die maken helaas wel eens fouten. Heb jij een fout gevonden? Laat ons het even weten via e-mail of via ons reactieformulier. Dan kunnen wij de fout verbeteren.
– Wat zijn jullie doelstellingen?
Wij willen onze lezers zo goed, volledig en betrouwbaar mogelijk informeren over alle ontwikkelingen op het gebied van Radio, TV en andere media. Dit willen we doen op een site die snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Radio en TV zijn beide prachtige media, en daarom schrijven we er over.
– Ik heb een klacht over jullie site.
Wij stellen het zeer op prijs als je een klacht doorgeeft. Vergeet je klacht niet te onderbouwen; dan hebben wij er wat aan en kunnen wij er wat mee. Wij kunnen het natuurlijk niet iedereen naar de zin maken (sommige mensen willen bijvoorbeeld alleen maar over radio lezen, en anderen alleen maar over TV), maar we proberen het wel.
– Hoe wordt Radiowereld gemaakt?
Radiowereld wordt gemaakt en bijgehouden door een groepje gedreven vrijwilligers. Aangezien een mediasite niet voldoende geld oplevert om mensen in dienst te nemen, steunen we op onze grote groep vrijwilligers die, in totaal, enkele tientallen uren per week in de site steken.
– Mediaroddels.nl
Roddelen via de Mediaroddels kan helaas niet meer. Met ingang van 1 augustus 2001 is het forum Mediaroddels.nl gesloten. In dit forum was het mogelijk voor bezoekers van deze website om te discusseren over allerlei zaken die in de media spelen. De makers van Radiowereld hebben het forum gesloten omdat men dreigde met juridische stappen als Radiowereld doorging met de Mediaroddels.
Kunnen jullie helpen met een werkstuk over Radio of TV.
Wij kunnen je niet helpen om een werkstuk te maken. De publieke omroepen hebben echter wel een internetsite waar je verder kunt kijken. Als je echt een specifieke vraag hebt, kun je contact met ons opnemen, maar wij kunnen niet garanderen dat we je ook daadwerkelijk kunnen helpen. We kunnen het natuurlijk wel proberen.
– Heeft u nog vragen?
Laat het ons weten via deze pagina.