Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild hoopt op tijdelijke breuk

Ruud de Wild hoop dat de breuk tussen hem en zijn vrouw Aafke Burggraaf niet definitief is. “Ik hoop dat het een tijdelijke aanval is”, zegt de dj.

Ruud de Wild hoop dat de breuk tussen hem en zijn vrouw Aafke Burggraaf niet definitief is. “Ik hoop dat het een tijdelijke aanval is en dat ze op een gegeven moment wakker wordt en denkt: hé, hij is er nog”, zegt de dj in zijn radioshow op 538. De Wild en Burggraaf trouwden in 2007 en hebben samen drie kinderen.

De 44-jarige De Wild durft niet in te schatten of ze ook echt uit elkaar gaan. “Ik hoop het niet, maar ik denk het wel.” De dj wil niet ingaan op de reden van de breuk. Wel zegt hij dat bij hem geen andere vrouw in het spel is. “Andere vraag moet je aan haar stellen.”

De Wild wil verder ook niet te veel kwijt over zijn relatie. “Het is wel mijn vrouw en die wil ik niet tekortdoen. Je kunt geen hoor en wederhoor plegen”, legt hij uit. Wel doet hij uit de doeken dat hij het ‘heel pijnlijk’ vindt. “Uiteindelijk zijn het twee mensen die het moeten willen.”

De relatie tussen de twee verkeert al langer in zwaar weer. De dj smeekte Burggraaf twee maanden geleden nog in zijn show om hem te vergeven. Volgens De Wild heeft zijn smeekbede destijds wel iets uitgemaakt. “Maar het is zwaarder geworden en ja, daar is een reden voor.”

[NOVUM]