Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sam de Bruyn verlaat StuBru voor Q-music Vlaanderen

Radiodeejay Sam de Bruyn vertrekt bij Studio Brussel. Na acht jaar verruilt de deejay de alternatieve jongerenzender van de VRT voor Q-music Vlaanderen, waar hij vanaf september een dagelijks programma gaat presenteren. Welk tijdsslot De Bruyn krijgt wordt later bekendgemaakt.

De Bruyn (28) werkte sinds 2007 bij Studio Brussel waar hij binnenkwam via Studio Dada, het ‘radiolab’ van de muziekzender waarmee jonge radiomakers de kans krijgen om hun talent te tonen op Studio Brussel. De afgelopen jaren presenteerde hij onder meer “The Sound of Sam”, “Zet ‘m op Sam” en “De middag draait door” op de jongerenzender.

Daarnaast was De Bruyn de laatste jaren ook één van de drie deejays van de benefietactie “Music for Life” en presenteerde hij ook tv-programma’s op Een.

“Studio Brussel is 8 jaar lang de familie geweest waar ik de kans kreeg om te groeien als radiomaker en muziekliefhebber”, aldus de deejay. “Ik koester enkel mooie herinneringen, waar ik immens dankbaar voor ben. Maar ondertussen is het moment gekomen om een eigen weg in te slaan en nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik kijk dan ook enorm uit naar het nieuwe avontuur dat mij wacht bij Q-music.”

Sam is een van de meest getalenteerde, authentieke radiopersoonlijkheden van Vlaanderen en ik ben blij dat hij ons team komt versterken,” zo meldt Tom Klerkx, programmadirecteur Q-music. “Vanaf september ga je hem elke dag horen op Q, eind augustus geven we meer informatie over wat zijn rol precies wordt, als we de najaarsprogrammering bekend maken.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten