Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe zondagavond Fresh FM vol nostalgie

Fresh FM start dit weekend met een nieuwe zondagavondprogrammering waarbij gekozen is voor een stukje nostalgie. Zowel Frank van Huussen en Erwin van der Bliek draaien vier uur lang de beste hits uit het verleden. De avond wordt afgesloten door Roger Sanchez.

De nieuwe zondagavond start om 18 uur met “The Dance Files”, gepresenteerd door Frank van Huussen. In dit programma kijkt Frank terug naar een specifieke datum in het verleden, met alle nieuwtjes van die dag en natuurlijk de bijbehorende hits.

Daarna presenteert Erwin van der Bliek van 20 tot 22 uur “Blieks Blende”, waarbij de oude krakers worden afgewisseld door lekkere nieuwe tracks.

Programmaleider Coen Bom is enthousiast: “We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Met de vernieuwde zondagavond programmering hebben we gekozen voor een stukje nostalgie, in de goede zin van het woord.”

Zoals Radio.NL afgelopen maandag al meldde is vanaf zondag ook Roger Sanchez (zie foto) op Fresh FM te horen. De show van de New Yorkse DJ vult de laatste twee uur van de avond.

Een andere wijziging in de programmering is dat DJ Artento Divini (Ard Schilderink) van de woensdagavond naar de nacht van donderdag op vrijdag verhuist. Frank Schildkamp is voortaan op vrijdagmiddag tussen 12 en 15 uur te horen. Voor de volledigheid staat onder dit artikel ook de nieuwe programmering. [Radiowereld.NL]

Donderdag:
20 – 21 Corstens Countdown – Ferry Corsten
21 – 23 Vonyc Sessions – Paul van Dyk
23 – 01 Group Therapy – Above & Beyond
01 – 02 Artento Divini

Vrijdag:
12 – 15 Frank Schildkamp
15 – 18 Feel Good 40 – Peter van Leeuwen
18 – 21 Turbulentie – Erwin v.d. Bliek en Mark van Dale
21 – 23 Hey! Muzik – Michel de Hey
23 – 00 Infinity Radio – Lucien Foort

Zaterdag:
18 – 20 DJ Jean @ Work
20 – 22 ID – DJ Jurgen
22 – 00 Global Radio – Carl Cox
00 – 01 Drumcode – Adam Beyer
01 – 03 Transitions – John Digweed
03 – 05 DJ Jean @ Work (replay)

Zondag:
18 – 20 The Dance Files – Frank van Huussen
20 – 22 Blieks Blender – Erwin v.d. Bliek
22 – 00 Release Yourself – Roger Sanchez

Gerelateerde berichten