Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio-aktie zeehondenziekte een groot succes

De vorige week opgestarte aktie rond de zeehondenziekte blijkt een groot succes. Het doel van deze aktie is geld inzamelen voor de opvang van zieke zeehonden, getroffen door de epidimie van het zeehondenvirus. Deze opvang vindt plaats in de Zeehondencrèche Pieterburen.

Nadat alle radiostations vorige week werden opgeroepen om de speciale aktie-spot belangeloos te draaien, werd daar als snel gehoor aan gegeven. Landelijke, regionale en publieke stations. Organisaties als Sky Radio, Radio3, STER, Id&T Radio, Radio 192, maar vergeet niet de vele lokale en regionale omroepen; iedereen draagt zijn steentje bij.

Inmiddels zijn er door de Zeehondencrèche Pieterburen ook interviews gegeven aan de betrokken radiostations. Kortom de belangstelling is groot en dat doet de Zeehondencrèche meer dan goed.

In Nederland zijn tot nu toe 100 dode dieren gevonden. In de Zeehondencrèche bevinden zich nu 65 zeehondenpups. Zij zijn gevaccineerd en zijn beschermd tegen het virus. De zeehondencrèche verwacht een groot groeiend aantal zieke en dode zeehonden. Men werkt dan nu ook met man en macht aan de uitbreiding van de quarantainefaciliteiten.

Voor alle radiostations die nu nog twijfelen om mee te doen. Steun de Zeehondencrèche Pieterburen en laat de speciale aktie-spot horen! De aktie-spot duurt slechts 15 seconden en op deze manier steunt de Nederlandse radio de noodzakelijke activiteiten van Pieterburen. [M]

De aktie-spot kan gedownload worden via de onderstaande links.

Gerelateerde berichten