Zoek
Sluit dit zoekvak.

Katie Holmes is klaar voor meer kinderen

Katie Holmes en Tom Cruise willen graag meer kinderen. “Er is zeker een kans dat we nog meer kinderen krijgen”, verklaarde Katie vrijdag in een interview.

(Novum/AP) – Katie Holmes en Tom Cruise willen graag meer kinderen. Dat vertelde Katie vrijdag in het Amerikaanse televisieprogramma Entertainment Tonight. “Er is zeker een kans dat we nog meer kinderen krijgen”, zei de 28-jarige moeder van de 1-jarige Suri.

Holmes verklaarde volop te genieten van het moederschap. “We hebben de tijd van ons leven. Het is allemaal zo geweldig.” Volgens de actrice heeft ze veel steun aan haar man, die al twee geadopteerde kinderen heeft uit zijn huwelijk met Nicole Kidman. “Hij is een geweldige vader en wist daarom ook meteen heel goed hoe hij met een baby om moest gaan, toen Suri werd geboren.”

Katie heeft zichzelf inmiddels ook gevonden in haar rol als stiefmoeder van de 12-jarige Connor en de 15-jarige Isabella. “Ze zijn zo lief, ook met de baby. Suri leeft helemaal op wanneer ze haar grote broer en zus ziet”, vertelt ze. “Ons huis is steeds vol met kinderen. Het is heerlijk om altijd hun stemmen en gelach in huis te horen.”

[Novum]