Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waldemar Torenstra had losse handjes

Waldemar Torenstra heeft ooit een vrouw geslagen. “Daarna heb ik trouwens nooit meer een vrouw geslagen en dat moet je ook niet doen”, zegt hij.

Waldemar Torenstra heeft toegegeven dat hij weleens een vrouw heeft geslagen. “Daarna heb ik trouwens nooit meer een vrouw geslagen en dat moet je ook niet doen”, zegt de 30-jarige acteur in Nieuwe Revu.

Torenstra deed zijn onthulling tijdens de opname van zijn discussieprogramma Ze is van Mij. “Het gaat mij om het taboe. Veel mannen worden geslagen door hun vrouw, maar daar praten we niet over”, legt hij uit. “Ik had de ballen om mijn verhaal in de groep te gooien met het risico dat ik opeens een ‘vrouwenbasher’ ben. Maar ja, dat moet dan maar.”

“Ze ging precies op mijn irritatiegrens zitten”, zegt Torenstra over de betreffende ruzie met zijn ex. “We hadden altijd van die irritatieruzies in het genre ‘jij doet altijd zo, want zo ben je’. Dat werkte als een soort krijtje op een schoolbord voor me. Ze was niet redelijk meer, bleef maar doorzeuren en ik schoot uit met mijn vlakke hand.”

[Novum]