Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lopez en Kardashian definitief in X Factor

Mario Lopez en Khloé Kardashian zijn de nieuwe presentatoren van de Amerikaanse X Factor. Na wekenlange geruchten bevestigde zender Fox de namen dinsdag.

(Novum/AP) – Mario Lopez en Khloé Kardashian zijn de nieuwe presentatoren van de Amerikaanse editie van X Factor. Na wekenlange geruchten bevestigde zender Fox dinsdag dat de presentator en de realityster het tweede seizoen van de talentenjacht gaan presenteren.

“Ik vind het geweldig dat ik me bij X Factor kan voegen”, jubelde Lopez. “Ik ben dol op de show en ben al jaren fan van Simon Cowell”, zegt de presentator over de juryvoorzitter en bedenker van de talentenjacht. “Khloé en ik zijn al jaren vrienden en ik weet zeker dat we een goed team vormen.”

Cowell, die de namen van de nieuwe presentatoren het ‘slechtst bewaarde geheim van Hollywood’ noemt, is blij met Mario en Khloé. “Ze zijn volgende maand voor het eerst te zien tijdens de liveshows”, weet Cowell.

De Amerikaanse editie van X Factor is na het eerste seizoen behoorlijk onder handen genomen. Twee juryleden en de presentator moesten hun biezen pakken omdat de kijkcijfers tegenvielen. Cowell denkt met grotere sterren voor de camera en achter de jurydesk meer kijkers te trekken.

Dat lukt deels. X Factor trekt in de Verenigde Staten ruim negen miljoen kijkers. De Amerikaanse editie van The Voice blijft echter beter scoren: die talentenjacht trok vorige week ruim twaalf miljoen kijkers.

[Novum]