Sky Lovesongs en Sublime You ook gestart via DAB

Het DAB+net van de landelijke commerciële radiostations begint steeds voller te worden. Sinds vrijdagmiddag zijn ook Skyradio Lovesongs en Sublime You te ontvangen op kanaal 11C. Eerder Meldde Radio.NL al dat ook Efteling Radio was toegevoegd. Radio 10 Gold daarentegen is gestopt met uitzenden via DAB+. Luisteraars kunnen wel al afstemmen op het nieuwe Radio 10.

Skyradio lovesongs
De Skyradio Group heeft besloten om Skyradio lovesongs als vierde zender aan te bieden via DAB+. Skyradio Lovesongs is al enige jaren via internet te beluisteren en draait de allermooiste lovesongs.

Sublime You
Sublime FM biedt als tweede radiostation Sublime You aan. Een radiostation met uitsluitend gesproken woord. Op Sublime You worden luisteraars gevraagd naar hun mening over de actualiteit. Momenteel is een loop over schaliegas te horen.

Efteling Radio
Afgelopen maandag maakte Radio.NL al bekend dat Efteling Radio gaat uitzenden via DAB+. De kinderzender van het bekende pretpark is Kaatsheuvel maakt gebruik van capaciteit van 538. Het station zendt hits voor kinderen uit, afgewisseld met sprookjes en verhaaltjes.

Naast Efteling Radio, Skyradio Lovesongs en Sublime You zijn ook 538, Slam FM, het nieuwe Radio 10, 100%NL, Q-music, BNR Nieuwsradio, Skyradio, Radio Veronica, Classic FM, Sublime FM, Radio Maria, BG Radio en Juize te ontvangen via DAB+.

Binnenkort worden ook Q-music non-stop en een tweede kanaal van BNR toegevoegd. [RS/Radio.NL]