Sky Radio Hits vervangt Lovesongs via DAB+

Sky Radio Lovesongs is na een maand alweer verdwenen van DAB+. Sinds donderdagmiddag is Sky Radio Hits te ontvangen via digitale etherradio. Het format van Sky Radio Hits komt grotendeels overeen met het format van Sky Radio zelf, maar dan met uitsluitend actuele muziek.

Op Sky Radio Hits zijn, net als Sky Radio zelf, artiesten als Lady Gaga, Cris Cab, Miley Cyrus, Emeli Sandé en Avicii te horen. Waarom Sky Radio besloten heeft om Sky Radio Lovesongs na een maand alweer te vervangen is niet duidelijk.

Sky Radio Hits is in bijna heel Nederland te ontvangen via DAB+ op kanaal 11C. Op dit kanaal is ook Sky Radio zelf, alsmede alle andere landelijke commerciële radiozenders te ontvangen. Hiervoor is overigens wel een speciale DAB+ontvanger nodig. Deze zijn momenteel al via internet te koop. Naar verwachting zullen deze radio’s binnenkort ook in de meeste elektronicawinkels verkrijgbaar zijn. [RS/Radio.NL]