Sky Radio Hits terug via DAB+

Sky Radio Hits is opnieuw te beluisteren via Digital Radio+ (DAB+). Eerder dit jaar was de zender al via digitale etherradio te ontvangen, maar werd begin oktober vervangen door Sky Radio The Christmas Station. Nu de kerst voorbij is, is deze zender zaterdagochtend weer vervangen door Sky Radio Hits.

Op Sky Radio Hits is grotendeels dezelfde muziekmix te horen als op Sky Radio zelf, alleen zonder de klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Op de playlist staan onder meer Pink, O’G3ne, Usher, Chefs Special, Clean Bandit, Armin van Buuren en Sheppard.

Sky Radio Hits is in bijna heel Nederland te ontvangen via DAB+ op kanaal 11C. Op dit kanaal is ook Sky Radio zelf, alsmede alle andere landelijke commerciële radiozenders te ontvangen. Hiervoor is wel een speciale DAB+ontvanger nodig. [Radiowereld.NL]