Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Non Stop vanaf 1 november ook via DAB+

De zender 538 Non Stop is vanaf 1 november ook via DAB+ te horen. Volgens de 538Groep was hier volgens de radioluisteraars veel vraag naar. 538 Non Stop is op dit moment alleen via internet te ontvangen, waar het een van de best beluisterde stations is binnen 538. Op 538 Non Stop zijn de grootste hits van de afgelopen jaren te horen die bij ieder moment van de dag passen.

Dave Minneboo, Programma Directeur 538Groep: ‘Met 538 NON STOP vullen we duidelijk een behoefte in die er is onder DAB+ luisteraars. Uit onderzoek weten we dat ook DAB+ luisteraars naar meerdere stations luisteren en hiertussen switchen, op verschillende momenten van de dag. Mede hierom heeft de 538Groep al jaren de strategie om meerdere substations onder haar merken 538 en Slam te voeren’.

Juize
538 Non Stop op DAB+ komt in de plaats van de zender Juize op DAB+, omdat er niet genoeg frequentieruimte is om beide stations door te geven. Juize zal wel via internet te beluisteren blijven en op zondagavond tussen 20.00 en 24.00 uur op Slam. [Radiowereld.NL]