Radio 10 eert David Bowie op DAB+

Radio 10 draait maandagmorgen vanaf 10.00 uur non-stop hits van David Bowie op haar DAB+ zender Radio 10 Gold. Tim Klijn eerde Bowie om 09.00 uur al op Radio 10 in een ‘Tribute to David Bowie’. Luisteraars vertelden over hun favoriete Bowie-nummers en deze waren aansluitend te horen op Radio 10.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “Toen het nieuws vanmorgen bekend werd dat David Bowie op 69 jarige leeftijd is overleden aan kanker, vonden we dat we als radiostation van De Grootste Hits Aller Tijden iets moesten doen.

Daarom hebben we besloten dat ons DAB+ radiostation Radio 10 Gold, dat normaal uitsluitend hits uit de jaren 60 en 70 draait en alleen te ontvangen is op DAB+, alleen de grootste hits van David Bowie zal draaien.

Door hits als ‘Space Oddity’, ‘China Girl’, ‘Fame’ en ‘Let’s Dance’ is Bowie wereldwijd een muzieklegende. Vanaf 10.00 uur start het eerbetoon aan David Bowie op het DAB+ station van Radio 10 met 24 uur non-stop muziek van Bowie.” [Radiowereld.NL]