Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sky Radio Hits weer via DAB+ te beluisteren

Sky Radio Hits is opnieuw te beluisteren via DAB+. Vorig jaar was de zender al via digitale etherradio te ontvangen, maar werd begin oktober vervangen door Sky Radio The Christmas Station. Nu de kerst voorbij is, is deze zender weer vervangen door Sky Radio Hits.

Op Sky Radio Hits is grotendeels dezelfde muziekmix te horen als op Sky Radio zelf, alleen zonder de klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Op de playlist staan artiesten als Nielson, Years & Years, Justin Bieber, Coldplay, OMI, Sam Feldt en Lost Frequencies. Het station vist daarmee in dezelfde vijver als Qmusic Non-Stop en 538 Non-Stop die ook via DAB+ te ontvangen zijn.

Sky Radio Hits is in bijna heel Nederland te ontvangen via DAB+ op kanaal 11C. Op dit kanaal is ook Sky Radio zelf, alsmede alle andere landelijke commerciële radiozenders te ontvangen. Hiervoor is wel een speciale DAB+ontvanger nodig. [Radiowereld.NL]