Search
Close this search box.

Radio Mexico FM terug via DAB+ in Brabant

Voormalig piratenzender Mexico FM uit Den Bosch is opnieuw via DAB+ te ontvangen. Sinds deze week is de radiozender terug via DAB+ in het oosten en midden van de provincie Noord-Brabant.

Mexico FM startte eind juni met uitzenden via DAB+ via het netwerk van MTVNL. Eind oktober werden deze uitzendingen onverwachts gestaakt. Het station had te weinig inkomsten om uitzenden via DAB+ te kunnen betalen. Ook alle live programma’s werden gestaakt.

Deze week zijn de uitzendingen via DAB+ gestaakt. “We gaan tot nader bericht alleen non-stop programma’s uitzenden, maar daar hopen we ook weer verandering in te kunnen brengen”, zo laat de radiozender weten.

Waarom de radiozender haar uitzendingen via DAB+ na twee weken weer hervat heeft is onduidelijk. [Radiowereld.NL]