Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Continu gestart via DAB+ in de Randstad

Radio Continu heeft zich naar het westen van het land uitgebreid. Sinds woensdag is de volkszender via DAB+ te ontvangen in de Randstad. Uitgezonden wordt op kanaal 8A. Door deze uitbreiding is Continu vrijwel landelijk via digitale etherradio te ontvangen.

Radio Continu gestart via DAB+ in de Randstad De capaciteit die Radio Continu gebruikt in de Randstad behoort bij FM-kavel B36, die het station in mei van het jaar toegewezen kreeg van Agentschap Telecom.

De FM-frequentie in de regio Amersfoort (99.5 FM) die bij dit kavel hoort, hoopt Continu zo snel mogelijk in gebruik te nemen.

Vorig jaar oktober startte Continu al via DAB+ in Noord-Brabant en Limburg. In het noorden en oosten van het land is het station al sinds 2015 digitaal via de ether te ontvangen. [Radiowereld.NL]