Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: Joe 90s en Joe Easy gestart op DAB+ (filmpjes)

DPG Media, eigenaar van Qmusic en Joe, is in een rap tempo het nieuwe landelijke DAB+-net in Vlaanderen aan het vullen. Nadat de afgelopen weken al twee themakanalen van Qmusic werden toegevoegd, zijn er nu twee nieuwe kanalen van Joe te vinden: Joe 90’s en Joe Easy

Vlaanderen: Joe 90s en Joe Easy gestart op DAB+ (filmpjes) Joe 90’s draait, zoals de naam al zegt, de beste hits uit de jaren ’90, terwijl Joe Easy zich richt op softpop. Beide stations zijn dinsdagochtend toegevoegd op het ‘DAB+ Vlaanderen 2’ netwerk van Norkring.

Dit netwerk zendt uit op kanaal 5A in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant (inclusief Brussel) op kanaal 5D.

Met het toevoegen van Joe 90’s en Joe Easy komt het aantal themakanalen van Joe op vier. Op het andere netwerk van Norkring (DAB+ Vlaanderen 1) zijn al enige tijd Joe 70’s en Joe 80’s te ontvangen.

Het aantal radiostations van DPG Media op DAB+ is hiermee gestegen naar negen. De afgelopen weken kreeg ook zusterstation Qmusic themakanalen erbij in de vorm van Q-Foute Radio en Q-Summer. [Radiowereld.NL]