Vlaanderen: Qmusic gestart met zomerkanaal op DAB+

Qmusic gaat in Vlaanderen verder met het uitbreiden van het aantal themakanalen op DAB+. Sinds dinsdag is ook Q-Summer te ontvangen via digitale etherradio. Hierop zijn de lekkerste zomerhits te horen.

Vlaanderen: Qmusic gestart met zomerkanaal op DAB+ Q-Summer bestaat al enige tijd via internet, maar gaat tot september ook uitzenden op DAB+.

Uitgezonden wordt op via het netwerk ‘DAB+ Vlaanderen2’.

Deze zendt uit op kanaal 5A in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant (inclusief Brussel) op kanaal 5D.

Inmiddels is Q-Summer al het derde themakanaal van Qmusic, naast Qmusic Non-stop en Q-Foute Radio. Laatstgenoemde zender is vorige week toegevoegd aan het aanbod. Het aantal radiostations dat in Vlaanderen op DAB+ is te ontvangen is nu gegroeid tot 27. [Radiowereld.NL]