Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Dance Department tijdens ADE op DAB+

Het digitale themakanaal 538 Dance Department is sinds vrijdagmiddag ook landelijk op DAB+ te ontvangen. Het station zendt tot en met zaterdag live uit vanuit Amsterdam vanwege het Amsterdam Dance Event (ADE). Op DAB+ heeft 538 Dance Department de plek van 538 Top 50 ingenomen.

538 Dance Department tijdens ADE op DAB+ Onder andere Dennis Ruyer, Wessel van Diepen, Wietze de Jager, Igmar Felicia, Daniël Lippens, Barend van Deelen, Ivo van Breukelen, Niek van der Bruggen en Menno de Boer maken programma’s voor Radio 538 en 538 Dance Department vanuit de A’Dam Toren in de hoofdstad.

David Guetta, Lucas & Steve, Ferreck Dawn, Mike Mago, Chocolate Puma, Reinier Zonneveld, Solardo en Oliver Heldens zijn bekende namen uit de ADE-line up van 538. [Radiowereld.NL]