Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio NRG breidt uit op DAB+ in Zuid-Holland

Radio NRG (eNeRGy) is nu in een nog groter deel van Zuid-Holland op DAB+ te ontvangen. Dinsdag is het station ook toegevoegd op de lokale DAB+-netwerken Zoetermeer / Bergambacht (8B) en Delft / Vlaardingen (9B).

Radio NRG breidt uit op DAB+ in Zuid-Holland In juli 2020 maakte NRG na 25 jaar een comeback in de ether. Niet op FM, maar via digitale etherradio (DAB+). Gestart werd via twee lokale netwerken in de regio’s Den Haag (5C) en Leiden (11B), maar nu is hier een flink gebied bijgekomen.

Radio NRG breidt haar uitzendgebied uit!”, meldt de radiozender trots op social media. “Nu te ontvangen van Den Haag tot Gouda en van Schiphol tot Rotterdam.

Onder andere Mark van Dale en Erwin van der Bliek zijn in het weekend met een programma op NRG te horen. [Radiowereld.NL]