Vlaanderen: Tomorrowland One World Radio terug op DAB+

In Vlaanderen is sinds afgelopen vrijdag opnieuw Tomorrowland One World Radio te beluisteren op DAB+. Het radiostation zond in 2019 al enige tijd uit via digitale etherradio, maar stopte hier weer mee. Maar nu het station twee jaar bestaat, zijn de uitzendingen op DAB+ hervat.

Vlaanderen: Tomorrowland One World Radio terug op DAB+ One World Radio is het radiostation van het Belgische dancefestival Tomorrowland.

Het station begon als een tijdelijk project, maar is inmiddels al enkele jaren vertrouwde steunpilaar van Tomorrowland.

De zender is nu opnieuw te beluisteren via het netwerk “DAB+ Vlaanderen2”, dat in heel Vlaanderen en Brussel te ontvangen is via de kanalen 5A en 5D.

Volgens Radiovisie blijft One World Radio nu permanent uitzenden op DAB+. Daarnaast is het de bedoeling dat het station ook elders in Europa gaat uitzenden via digitale etherradio. Welke landen dit zijn er per wanneer is nog onduidelijk. [Radiowereld.NL]