Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nostalgie+ vanaf volgende week ook in Vlaanderen op DAB+

De classic hits zender Nostalgie lanceert maandag (17 mei) een nieuwe radiozender in Vlaanderen: Nostalgie+. Deze zender brengt 24 uur per dag de beste hits uit de 60s, 70s en 80s en gaat uitzenden op DAB+ en internet.

Nostalgie+ vanaf volgende week ook in Vlaanderen op DAB+ Met Nostalgie+ volgt Nostalgie Vlaanderen de route die grote zus in Wallonië gevolgd heeft. Hier werd in 2019 al succesvol een pluseditie gelanceerd. Volgens de laatste luistercijfers scoort deze digitale radiozender al 1,6% marktaandeel.

Domi Crommen en Leen Demaré presenteren maandag een speciale openingsshow vanuit bed.

Met Nostalgie+ opent Nostalgie-eigenaar Mediahuis de aanval op rivaal DPG Media, die in Vlaanderen actief is met onder meer Joe 60s & 70s en Joe 80s.

Nostalgie+ gaat net als Nostalgie uitzenden op het DAB+-netwerk Vlaanderen 1 op kanaal 11A. [Radiowereld.NL]