Tomorrowland One World Radio gestart op DAB+-netwerk MTVNL

De dancezender Tomorrowland One World Radio is sinds maandag (5 juli) ook in grote delen van Nederland op DAB+ te beluisteren. Het station maakt hiervoor gebruik van capaciteit op het netwerk van MTVNL. Uitgezonden wordt met een bandbreedte van 96 kbps op kanaal 7D.

Tomorrowland One World Radio gestart op DAB+-netwerk MTVNL One World Radio is het radiostation van het Belgische dancefestival Tomorrowland. Het station begon twee jaar geleden als een tijdelijk project, maar is inmiddels een vertrouwde steunpilaar van Tomorrowland.

In maart van dit jaar ging One World Radio opnieuw van start op DAB+ in Vlaanderen. Ook werd toen bekendgemaakt dat het station in meer Europese landen digitaal via de ether wil gaan uitzenden. Nu blijkt Nederland één van die landen te zijn.

One World Radio is inmiddels het zevende radiostation dat via het DAB+-netwerk van MTVNL uitzendt. Vorige maand werden Arrow Classic Rock en Magic FM al toegevoegd aan het aanbod. Ook BBC World Service, Classicnl, BG Radio en GLXY zenden uit via MTVNL. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL