Patrick Kicken in gesprek met: Jack Spijkerman (video)

In de reeks gesprekken met radiohelden een derde gesprek met een cabaretier. Na het interview met BNR’s Jörgen Raymann vorig jaar en AD columnist Vincent Bijlo twee weken geleden is het nu de beurt aan theater-, tv- en radiomaker Jack Spijkerman.

Patrick Kicken in gesprek met: Jack Spijkerman (video) De man die aanstaande maandag 8 oktober de respectabele leeftijd van 70 jaar bereikt heeft op de radio heel veel leuke dingen gedaan.

De Steen en Beenshow op Radio 3 en Spijkers met Koppen op Radio 2 zijn beroemdste radioprogramma’s. Ook op televisie trok hij een miljoenenpubliek, voor de VARA, Talpa en RTL.

Hoe kwam Jack ooit bij de radio terecht? Waarom werd de Steen en Beenshow zo’n succes? Hoe kreeg hij het toch steeds voor elkaar om zoveel mensen aan de telefoon voor de gek te houden jarenlang? En zou hij wel weer radio willen maken, bijvoorbeeld op NPO Radio 5? Het antwoord op deze vragen en veel leuke anekdotes in dit enthousiaste gesprek van Kicken met een andere ‘radiogek’: [Radiowereld.NL]