Ongenuanceerd gebral, scheldpartijen en vooral ook…

Ongenuanceerd gebral, scheldpartijen en vooral ook vechten, de Jerry Springer shows worden gewelddadiger maar vooral beter bekeken. Leerlingen van de Stratford High School in Bridgeport mochten voorheen zelfs tijdens lesuren naar de controveriële Springer shows kijken. Waarschijnlijk is daar nu een eind aangekomen. Een oud leerling spande een rechtzaak tegen de schoolleiding aan. “U zou toch moeten weten dat de shows geweld uitlokken” zegt de aanklager. In januari van dit jaar kreeg de oud-leerling onenigheid met een mede-leerling. Gevolg: een gebroken kaak en diverse verwondingen. De schoolleiding is inmiddels tot de conclusie gekomen dat het inderdaad niet echt ‘done’ is om leerlingen naar de tv-shows te laten kijken maar een dergelijk gevecht hadden ze niet voorzien.

Gerelateerde berichten