Zoek
Sluit dit zoekvak.

VTM-website

We hebben er enige tijd op moeten wachten, maar hij is er dan toch, de VTM-website. En ze pakken meteen uit met een nieuwigheid die de concurrentie de loef af steekt. Want nu kan je het laatste VTM-nieuws bekijken via Internet. Al moet je er dan wel de nog niet perfecte Real video kwaliteit bijnemen, en kan je maar best beschikken over een snelle internetverbinding, want met een 28.8 modem kom je niet ver, of je moest een eeuwigheid geduld hebben.

Ook is het reeds mogelijk om het weerbericht te bekijken, en later zullen ze daar nog andere programma’s aan toevoegen, zoals Stadion bijvoorbeeld. Naast dit RealVideo trekpaartje heeft de site natuurlijk ook nog wat anders te bieden, zoals een onvermijdelijke chatbox waar er regelmatig VTM-figuren te vinden zullen zijn. Een bondige uitleg over de lopende TV-programma’s kan je er eveneens vinden, en voor het programma overzicht werken ze samen met TV-corner.

Onder ‘interactief’ krijg je nog enkele leuke bijkomstigheden, zoals een screensaver, geluidsfragmenten en foto’s van de VTM-sterren. Wat je nog niet kan raadplegen zijn de teletekstpagina’s, al zou daar snel verandering in komen. En over Topradio, de nieuwe VTM radioketen, is ook niet veel te vinden. Alleen de frequenties, dus zeker nog geen real-audio, laat staan een programma-overzicht.(Freelink)

Gerelateerde berichten