Heel veel nieuwe feiten

Bij Radio 10 FM hebben de medewerkers afgelopen week van de directie te horen gekregen dat Wegener-Arcade geenzins van plan is om de radiozenders te verkopen aan wie dan ook. Dit moeten we dan ook maar afwachten.

Op vrijdag 12 november zendt Veronica FM de hitlijst ‘De Top 90 van jaren 90’ uit, samengesteld door de luisteraars (van Veronica natuurlijk)

NET 5 probeert de zender op TV’s ingesteld te krijgen met de intrede van populaire evenementen zoals darten en sex, aldus Fons van Westerloo van SBS 6.

Vanaf vandaag is Radio Exclusief uit Arnhem niet meer op 90.00 FM teonvangen maar op de 99.90 FM en natuurlijk gewoon weer 24 uur per dag.

Maandag 1 november, zal Radio 3FM een nieuw jinglepakket in gebruik nemen. Met spanning wachten we af, of 3FM nu ook eindelijk een nieuwe uuropener heeft.

The Story Feiten
Hans van der tocht is alweer werkeloos omdat RTL4 zijn programma “het Milleniumspel” heeft stopgezet. “Ik ben blij toe” aldus van der Togt die verder zei dat zich niet lekker te voelen in dat programma in tegenstelling tot het Rad van Fortuin

De voorzitter van BB, Bart de graaf werkt weer volop. Verder gaat het ook erg goed met BNN
Deze omroeporganisatie heeft nu ook al meer dan 100.000 leden bij elkaar gekregen

De vrouwelijke presentator van B & W, Sonja Barend, is opgenomen in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. In het ziekenhuis werd ze al eerder behandeld tegen kanker, en vrienden vrezen nu het ergste, nu deze ziekte opnieuw bij haar de kop op stak, volgens het officiele bericht van haar omroep, de VARA, zou zij een zware griep hebben. Inmiddels is Sonja Barend al meer dan 8 weken niet meer op TV geweest. (Story, Bernie Hoevenaars.)