Leuke dingen om te weten

Nico Haasbroek, hoofdredacteur van het NOS Journaal, heeft zijn vrouw binnengeloodst bij de productie van het programma. Ze heeft er een baantje gekregen voor het Jaaroverzicht 1999. (Volkskrant)

HMG won van SBS6 de strijd om het uitzendrecht van de film Titanic. HMG had er 4 miljoen gulden voor over. (Volkskrant)

Henny Huisman wil terug van HMG naar de KRO, maar de publieke omroep zit niet meer op de tv-ster te wachten. (AD)

Vanaf 06 januari 2000 zal de KRO de legendarische filmquiz “Voor een Briefkaart op de eerste Rang” terugbrengen op TV. Paula Patricio zal per aflevering 2 gasten testen op hun filmkennis. De vaste kijkersvraag zal nu,behalve per briefkaart, ook per fax of e-mail beantwoord mogen worden. (KRO)

Medianet bericht dat op 30 oktober aanstaande een album vol onbekende muziek van Shania Twain, gratis te downloaden is van de site Musicmaker.com.

Kaartje met muziek versturen? Dat kan ook.
Post-Free.com biedt u een mogelijkheid om vanaf haar website gratis virtuele kaarten met muziek te versturen. Tevens geeft men een gratis web-based emailadres voor ’t leven weg. Klik hier voor een leuk kaartje

Kent u de programma’s van Tel Sell in de middernachtelijke uurtjes? Dan heeft u vast wel eens een klein gespierd mannetje gezien. Hij heeft een staartje in zijn haar en draagt altijd een wielrennersbroek. En zijn werk bestaat uit het aanpraten van allerlei waanzinnige, prachtige apparaten. Tel Sell heeft sinds kort ook een website. Hier wordt onder meer `elastieken met gepatenteerde springbonen` aangepraat. Klik hier voor Telcell 

AssenFM
In Assen zend de lokale omroep AssenFM uit op 107.8Fm en op de kabel aldaar op 105.5 AssenFm heeft haar website weer in een nieuw jasje gestoken. Tevens is daar vanaf heden uitgebreid popnewz te bekijken.

Al je favoriete dode artiesten bij elkaar! Zoek op naam, sterfdatum of doodsoorzaak!

Veronica middennacht
Arjen heeft zijn eerste internet-site net gestart, en hij zou het erg op prijs stellen als zijn site iets bekender zou worden. “Het draait op mijn pagina vooral om de top12 om middernacht dat door Veronica elke dag wordt uitgezonden.” Klik hier voor het adres.

Viola Holt is met het spoed teruggevlogen naar Mexico, omdat haar man Peter met spoed werd opgenomen in een ziekenhuis. Viola bedacht haar geen moment en nam het eerste vliegtuig terug naar Puerto Vallarta in Mexico.

Emile Ratelband wil graag ontdekken hoe het is om in Nederland op straat te leven. Daarom zal hij tussen Sinterklaas en Kerstmis 4 dagen lang onherkenbaar geschinkt en verkleed zijn als zwerver. Hoofdredacteur van de Straatkrant, Sander de Krammer, zal hem wellicht tips hierbij geven. Ratelband zal in die 4 dagen proberen om Straatkranten te verkopen en auto’s te gaan wassen. (Bron: Glamour & Glitter / Verschillende roddelbladen / Bernie Hoevenaars)