Zoek
Sluit dit zoekvak.

ANRS VACATURE

Audio Nieuws Radio Services in Hilversum levert nieuws op maat aan radiostations in Nederland. En kan daarbij enkele nieuwe medewerkers gebruiken. ANRS is vorig jaar ontstaan uit een initiatief van Herbert Visser en Carel Reisch.

NIEUWS OP MAAT
De radiostations die het nieuws van ANRS betrekken, bepalen zelf het nieuws-formaat, de inhoud, de vormgeving, tijdstip van uitzending, lengte van het nieuws, aanhef-tekst, outtro, en indien gewenst zelfs de lengte van de pauze tussen de berichten c.q. het eventuele pingeltje dat tussen de items moet worden uitgezonden. Een speciaal voor ANRS ontwikkeld softwareprogramma stelt voor ieder aangesloten radiostation een afzonderlijk nieuwsbulletin samen en plaatst dit in het juiste softwareformaat volautomatisch in de uitzendcomputer van de desbetreffende radiozender. Inclusief tijdmelding, stationcall en eventuele overige specifieke wensen, zoals regionieuws en/of een regioweerbericht. Kortom, een radiostation kan het nieuws precies zo krijgen als ze het willen hebben, en in de praktijk klinkt het alsof het station zelf een professionele nieuwsdienst runt.

ZONDER PERSONEN LUKT HET NIET
Wat echter onontbeerlijk blijft voor een dergelijke service, zijn mensen die in staat zijn om een nieuwsgeluid neer te zetten waarbij de luisteraars hun oren spitsen. Naar dergelijke personen is ANRS momenteel op zoek! Denk je dat je kunt zorg dragen voor een professionele, vlotte nieuwspresentatie en hiervoor de redactie kunt voeren? Bel dan eens met: 035/582.46.74 of stuur een mailtje naar Noëlla Jansen ( info@anrs.nl ) (RadioVisie)

    Gerelateerde berichten