Zoek
Sluit dit zoekvak.

KlasseTV / Windhoos

De Gelderlander meldde het volgende item over de kabelkrant “Klasse tv”.
Klasse TV huisvest in hetzelfde pand als Keizerstad 87.7FM, maar is van de RTV Over-Betuwe.

Mensen moet je in hun waarde laten. Ook al hebben ze een verhaal te vertellen dat misschien ongeloofwaardig overkomt.
Mariska uit Driel, een paranormaal medium uit Driel, kwam met zo’n verhaal: een windhoos treft mogelijk nog dit jaar de Betuwe en omstreken. Tienduizenden mensen worden hiervan het slachtoffer. Da’s niet mis. En dus werd erover geschreven.
Zeer tegen de zin in van Klasse TV, een Betuwse kabelkrant. De lokale overschrijvers menen via de ether te moeten verspreiden dat een kwaliteitskrant dat niet kan maken. Omdat zo mensen angst wordt aangejaagd. Wat zij dan schrijven? Dat er niet geluisterd moet worden naar die tuthola uit Driel. Dat je de eerste de beste geestelijk gestoorde niet serieus moet nemen. Kijk, dat is nou echte Klasse TV, maar dan wel van een erg laag niveau. Met dergelijke uitspraken beledig je niet alleen Mariska uit Driel, maar ook de lezers die haar waarschuwingen serieus nemen. Dat getuigt op z’n zachtst gezegd van weinig respect. je zou bijna hopen dat die windhoos er komt. Maar laat hem dan alleen de zender van Klasse TV naar een andere wereld blazen.
Met dank aan Klaas From. (P.S, zou die windhoos werkelijk komen?)

    Gerelateerde berichten