Zoek
Sluit dit zoekvak.

TRAGISCH LAGE KIJKCIJFERS VOOR DE “SURPRISESHOW”

Henny Huisman op dieptepunt!
Donkere tijden voor Henny Huisman. De RTL4-ster, die nog steeds geldt als “kijkcijferskanon”, werd vorige week gekozen tot slechtste programmamaker in de categorie amusement, in de beruchte NCRV-verkiezing. Maar dat is niet het ergste: de kijkcijfers van zijn “Surpriseshow” zijn dramatisch gedaald…

Niet veel meer dan 1 miljoen Nederlanders zagen afgelopen zaterdag Henny’s vermaarde huilshow, die door RTL4 al een half uur is ingekort. En dat terwijl het programma in de hoogtijdagen steevast meer dan 2,5 miljoen kijkers haalde. Is Henny dan inderdaad niet langer onze volkslieveling?

Laten we, ter geruststelling, maar zeggen dat het allemaal weer te maken heeft met Big Brother.
Dat wordt immers sinds twee weken tegenover de “Surpriseshow” uitgezonden, op zaterdagavond.
Henny is er allerminst blij mee. Hij zag ook al de kijkcijfers van zijn “Soundmixshow” dalen, toen deze op zondagavond werd uitgezonden. Meneer “Blijven voor Thuisman” deed zijn beklag bij de RTL4-directie en dreigde zelfs terug te gaan naar de KRO. De bobo’s beloofden beterschap door hem de zaterdagavond terug te geven, wat wederom een uiterst onaangename surprise heeft opgeleverd. (Showwereld)

    Gerelateerde berichten