Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tussentijdse veiling frequenties ivm verder uitstel zero base

De staatssecretaris van V&W heeft besloten dat zero base met 5 jaar wordt vertraagd.
In de tussentijd zal begin 2001 een nieuwe verdeling van frequenties plaats vinden. Dat zal ongeveer begin 2001 zijn. De nieuwe vergunningen zullen voor drie jaar worden verleend.

September 2000 lopen de huidige vergunningen af. Deze worden dus niet voor een langere periode verlengd. Deze frequenties en een aantal nieuwe frequenties die reeds bekend zijn uit zero base en die niet meer gecoördineerd hoeven te worden zullen dan geveild worden. Alleen bestaande zenderopstelpunten worden daarbij betrokken. Tot 2004 zal het zero base onderzoek worden voortgezet met het vinden van nieuwe zendlocaties en frequenties. (nl.media.radio / J. te Veldhuis)

Morgen meer nieuws over uitstel zero base!(M)

    Gerelateerde berichten