Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tv-ploeg verslikt zich in hooligans

Rotterdamse hooligans hebben zaterdagavond voor het Feyenoordstadion een busje van een televisieploeg flink beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen.
In opdracht van het Duitse ZDF maakten de televisiemensen interviews met onder anderen leden van de zogenoemde jongerenkern. Daartoe was van tevoren een afspraak gemaakt. Ongeveer 25 man waren op het stadionplein komen opdagen.
Volgens de Duitse regisseuse verliepen de gesprekken naar wens, hoewel volgens een betrokkene veel jongeren flink stoned of dronken waren. Maar toen de klus was geklaard, richtte de groep zich tegen de televisiemakers.
Zij trokken de ruitenwissers van het busje, sloegen er deuken in en staken de banden lek. De ploeg redde zich het vege lijf door met lege banden weg te rijden. (ANP / Telegraaf)

    Gerelateerde berichten