Kort Heet Nieuws

De luistecijfers zijn er weer, Kijk hier voor meer

Het zendschip van Radio Caroline is tijdens de kerstnacht 24 dec. j.l.van zijn anker geslagen. Dezelfde nacht nog werd het een havenplaats binnengesleept. Vandaag wordt bezien hoe groot de schade is. Men vreest dat de rekeningen van de sleper niet betaald kunnen worden en dat zal dan ook het einde zijn van de weekend uitzendingen via de astra. Tenzij men helpt: doantie kan men doen op giro 4065700 t.n.v, Stg. Mediacommunicatie te Amsterdam o.v.v. Caroline. De binnengekomen gelden worden meteen door ons overgemaakt naar Engeland.

In Jan 2000 zal Rebecca Radio ook op de kabel in de regio Deventer te horen zijn.

Morgen is er weer een neiuew column op de radiowereld over Testbeelden ect ect.

Hier weer gewoonte getrouw het DX Rapport voor de regio Den Haag van het afgelopen weekend. Wat gebeurde er in de Piraten wereld. Kijk op www.radiowereld.nl/harry voor het laatste nieuws

Als de Vara uit het publieke bestel stapt, willen he heren van Nova Door de NPS worden overgenomen. Dat zijn 11 mensen die dus stoppen bij de Vara.

Dance Radio 916 wordt vanaf vandaag opnieuw Radio 91.6 Helaas is de site under construction Kijk hier voor de site ?

Curtis Mayfield (57) overleden
De Amerikaanse zanger en componist Curtis Mayfield is zondag op 57-jarige leeftijd overleden.Dit heeft een ziekenhuiswoordvoerster meegedeeld. Over de doodsoorzaak is niets verteld. De rhythm en blues-artiest Mayfield boekte vooral successen in de jaren zestig en zeventig.Hij had toen hits zoals People get ready,Talking about my baby,Keep on Pushing en Superfly.Hij schreef en produceerde ook nummers voor Gladys Knight en Aretha Franklin.
In 1990 raakte Curtis Mayfield verlamd bij een ongeluk op het podium.Mayfield laat een vrouw,tien kinderen en zeven kleinkinderen achter. (NOS)

Religieuze zender overschrijdt grenzen
Een Engelse religieuze zender heeft een boete van ruim f50.000 gekregen. De zender ging namelijk te ver in een spotje . Tussen de reguliere programma’s door kregen de kijkers een wel hele aparte advertentie te zien. Hierin werd beweerd dat sociale problemen ontstaan door het niet houden aan christelijke regels. De media zouden door duivelse krachten worden beheerst en homoseksualiteit? Dat stond volgens het spotje ongeveer gelijk aan een fatale ziekte. De Engelse Reclame Code Commissie heeft besloten dat deze commercial niet meer mag worden uitgezonden. En gelijk hebben ze! (M)

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email