Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opnieuw big brother

Dachten we eindelijk van Big Brother af te zijn, lezen we op de website van Veronica dat ze in september gaan beginnen met een tweede versie. Volgens de makers hebben ze in de afgelopen uitzendingen te veel afgeweken van het ‘back to basic-principe’ en zullen de nieuwe bewoners strenger aangepakt worden. Zal het tweede deel net zo populair worden als het eerste? We wachten in spanning af.

Mensen die in ieder geval aan het einde van dit jaar na een aantal weken opgesloten te hebben gezeten graag in een reclamespot willen spelen, een leuke zangcarrière willen beginnen, uitgescholden willen worden als matennaaier of naakt in de Playboy willen staan, kunnen zich aanmelden bij Veronica om één van de nieuwe bewoners te worden. Op de website van Veronica is meer informatie te vinden.