RadioItems.NL breidt service uit!

RadioItems.NL breidt vanaf februari haar service uit. Vanaf dinsdag 1 februari bestaat de mogelijkheid een abonnement te nemen. Inruil voor dit abonnement ontvangt ieder lid dagelijks alle radioitems, in MP3-formaat, in zijn of haar mailbox. Zo beschikt een RadioItems-lid elke dag vanaf 10:00 uur over de ingesproken headlines uit het nieuws, weerbericht, snelheidscontroles, Internetnieuws, popnieuws, concertagenda, horoscopen en de Videotip van de Dag. Daarnaast ontvangt ieder lid regelmatig interviews met artiesten en over actuele onderwerpen uit het nieuws. Alle items zijn na het downloaden direct geschikt voor uitzending.

Vennie Interactive Media startte op 1 november van het vorig jaar met de website RadioItems.NL. Doel hiervan is deze website uit te laten groeien tot een verzamelplek van audiofiles welke geschikt zijn voor radioprogramma’s. Alle items zijn via deze website tegen betaling te downloaden.
Door het succes hiervan kan de service nu worden uitgebreid met een abonnementsvorm. Hiermee komt RadioItems tegemoet aan de wensen van regelmatige gebruikers en gebruikers die door een kabelaansluiting niet eerder gebruik konden maken van de downloadsite.

Het abonnementsgeld is door de grote vraag beperkt gebleven tot slechts Fl 349,- per 4 weken voor alle items. Een goedkopere redacteur is er vast niet te vinden!

Meer informatie of aanmelden als lid?

Neem dan contact op met:
Vennie Interactive Media
RadioItems.NL
t.a.v. RadioItems
Telefoon: 024-3792324
E-Mail: info@radioitems.nl