Kort Nieuws van de dag

Omroep Flevoland is een publieke regionale omroep, sinds kort heeft de omroepe haar website in een nieuw jasje gestoken, tevens is Omroep Flevoland nu ook Live via het internet te beluisteren

Een curator wil ruim 200 attributen van filmsterren veilen van het in november failliet gegane restaurant Planet Hollywood dat een schuld had van zeventien miljoen gulden. De opbrengst gaat naar de schuldeisers. De spullen kunnen pas na een uitspraak van de rechtbank worden geveild, op zijn vroegst over een jaar. Na de opening drie jaar geleden raakten bij het faillissement 86 werknemers hun baan kwijt.

De nieuwe TMFSHOP gaat deze week open en deze is nog strakker en beter dan de vorige. Een nieuw design, meer producten, games, cd’s, video’s en dvd’s, meer nieuws, verbeterde menu’s en een nieuwezoekmachine zijn toegevoegd aan de shop, aldus TMF.

De RijksDienst voor de Radiocommunicatie (RDR) was het afgelopen weekeinde erg actief in de regio Arnhem. Er werden maar liefst twaalf illegale FM- en 27 MC-zenders uit de lucht gehaald. Ook ‘Radio Bellamy’ was de sigaar. Dit 24-uursstation werd rond 14.00 uur ‘gepakt’ maar was na twee uur en een kwartier alweer te beluisteren op de 90.0 MHz. Met de regio Achterhoek/ De Liemers erbij bedroeg de totale score voor de RDR, voor zover bij ons bekend, zo’n vijftien zenders. Zij het dat sommige stations slechts zeer tijdelijk uit de lucht waren. Overigens voor de geïnteresseerden: opsporingsambtenaar Van Essen rijdt rond in een andere dienstauto. Nog altijd een Volkswagen Passat, maar zijn witte heeft hij nu ingeruild voor een blauwe, met als kenteken ‘RL-RR-48’. (RadioVisie)

Na Duitsland, Portugal, het VK en de VS krijgt nu ook Spanje een eigen versie van het voyeursprogramma Big Brother. Televisieproducent Endemol zal via dochter Zeppelin het programma gaan maken voor de grootste Spaanse commerciele televisiezender Tele 5. Over de internetrechten wordt nog onderhandeld.

Heeft u ook wat te melden, laat het ons dan weten via deze site, dit mag ook anoniem natuurlijk.

Gerelateerde berichten