Search
Close this search box.

Radio3FM interactive

Radio 3FM heeft een cadeautje voor u. Inmiddels bent u er aan gewend om naar een vervelend computerscherm te kijken, als je je computer een tijdje niet hebt gebruikt. Vissen, vliegende broodroosters en grasmaaienede malloten zijn immers ook niet alles.

Om nu te voorkomen dat de verveling al te zeer toeslaat, meenden wij dat het goed zou zijn voor lichaam en geest, als je de gelegenheid hebt af en toe eens te schieten: op kuikentjes. Bovendien is zo’n exercitie goed voor de broodnodige vingervlugheid. u heeft hierbij overigens toestemming het kuikentje verder te verspreiden, onder het motto: “Gaat heen en vermenigvuldigt 3FM.”

Dus: installeer deze fraaie SCREENSAVER, maar doe soms een beetje voorzichtig met ons kippetje…. Ja, alsjeblieft? Anders stuurt men de scharrelkuikenpolitie op je af! Veel schietplezier (M)

Gerelateerde berichten