Zeer kort nieuws

Vandaag hebben we een rustdag, dat wil zeggen dat er eigelijk vrij weinig te melden valt. Afgelopen week hebben we zoveel vertelt dat we een beetje te veel hebben gepubliceerd, Daarom is er vandaag vrij weinig te melden. Heeft u zelf wat te melden, laat het ons dan weten via deze site.

Striptekenaar Charles M. Schultz is dit weekeinde overleden. De schrijver/tekenaar van de populaire ‘Peanuts-strip’ en de karakters Snoopy en Charlie Brown overleed aan de gevolgen van kanker waar hij al geruime tijd aan leed. Hij werd 77 jaar oud.

De NOS maakt dagelijks verslag van het ABN/AMRO-tennistoernooi.
De finale van het ATP-toernooi in Rotterdam wordt 20 februari a.s. uitgezonden in de middaguitzending van NOS-Studio Sport. De 27e editie van dit toernooi heeft een sterk spelersveld met 4 spelers uit de top-10 en in totaal twaalf spelers uit de top-25 van de ATP-wereldranking. Nederland wordt vertegenwoordigd door Schalken, Siemerink en Wessels.

Dagelijks zendt NOS-Studio Sport in extra uitzendingen op TV2 (16.30-17.25 uur) beelden uit van de tot dan toe gespeelde partijen in het ABN / AMRO-tennistoernooi. S’avonds tussen 23.00 en 24.00 uur is er eveneens op TV2, een overzicht te zien van de die dag gespeelde partijen in dit ATP-toernooi.

Gerelateerde berichten