Search
Close this search box.

Broadcast Partners plaatst zenders.

Sinds gisteren heeft Broadcast Partners op haar site officieel vermeld dat men onlangs drie zenders in Nederland erbij heeft gezet, zie hier de feiten.

6 maart kwam er een extra zender voor Radio538, een experimentenzender op 101.2 MHz in Terneuzen. Het gaat hier om een combinatie van een single- en near signal frequency-experiment, bedoeld om in het kader van het nieuwe zero base frequentieplan enkele praktische aspecten van deze techniek nader te bestuderen. De zender is vooralsnog met beperkt vermogen operationeel, maar zal uiteindelijk gaan uitzenden en aansluiten op het bereik van de zenders 101.2 MHz. in Hilversum en 101.5 MHz. in Rotterdam.

Tevens kwam er ook een experimentenzender op 93,2 MHz in Den Helder voor Radio 538. Het gaat hier om een single frequency-experiment, bedoeld om in het kader van het nieuwe zero base frequentieplan enkele praktische aspecten van deze techniek nader te bestuderen. De zender vormt een SFN met de zender Tjerkgaast 93,2 MHz en sluit aan op het bereik van de zender 101,2 MHz Hilversum.

9 maart kwam er een experimentenzender op 88.3 MHz in Den Helder, Het gaat hier om een single frequency-experiment voor de zender van VeronicaFM, ook bedoeld om in het kader van het nieuwe zero base frequentieplan enkele praktische aspecten van deze techniek nader te bestuderen. (M)

Gerelateerde berichten