Search
Close this search box.

Kort nieuws op dinsdag

Het DAB pakket van Nederland is weer terug. Zelfde zenders en met de zelfde signaal sterkte, zwak dus.

Alexandra Woltjer, Eurosport-directeur Benelux, (sinds ’89 werkzaam bij Eurosport.) is vertrokken naar Fox8, waar zij head of consumer marketing and distribution wordt.

Na het opstappen van soap-regisseur Olga Madsen bij Joop van den Ende wordt de 4-delige serie Wilhelmina die de NCRV zal uitzenden, door Madsen’s nieuwe bedrijf Creative Filmcompany geproduceerd. Van den Ende is ook aandeelhouder in deze producent.

De Franse actrice Lolo Ferrari is zondag op 30-jarige leeftijd overleden. De française was vooral in Europa bekend om haar grote borstomvang van 1,30 meter.

De Britse omroep BBC heeft een stokje gestoken voor de veiling van de domeinnamen bbc1.com en bbc2.com. De internet-adressen werden aangeboden door Stephen Taylor uit Staffordshire via een Amerikaanse online-veiling.

Edison Music Awards
Stem op uw favoriete single of artiest en maak kans op kaarten voor de Edison Music Awards.

De vierdelige televisieserie Wilhelmina, die in november bij de NCRV begint, wordt niet langer gemaakt door Joop van den Ende Produkties. De serie wordt vanaf nu geproduceerd door de nieuwe Creative Filmcompany.

Frits Barend en Henk van Dorp nemen vanaf deze week weer elke werkdag plaats aan de grote ronde gesprekstafel in ‘Grand Café Gooiland’ te Hilversum. Hun talkshow ‘Barend & Van Dorp’ is in de maanden maart, april en mei van maandag tot en met vrijdag rond de klok van 23.00 uur bij RTL 4 te zien. Sport, maar ook de achtergronden van het nieuws worden uitgebreid belicht en besproken. Vaste gast Jan Mulder is natuurlijk als vanouds van de partij.

De kinderen van de vorige maand overleden Charles Schulz zijn bang dat er in de toekomst Peanuts-tekenfilms zullen verschijnen die de aard van de originele serie aantasten. Schulz verkocht namelijk in 1950 al de rechten van de karakters aan United Media.

Heeft u ook wat te melden, laat het ons dan weten via deze site, dit mag ook anoniem natuurlijk.

Nog 4 dagen en dan is het weekend, oke, maar zeer zeker ook feest op de RadioWereld, ………

Gerelateerde berichten