Kort nieuws op maandag

Speciaal voor het tv-programma RTL Dossier, dat vorige week donderdag werd uitgezonden op RTL4, verzorgde correspondent Max Westerman een uitzending over New York. In de reportage kreeg de kijker alle ins en outs van deze wereldstad te zien. Naast de reportage heeft Max Westerman ook een website opgezet, met veel informatie over The Big Apple. Er is o.a. informatie te vinden over hotels, Maxima, de gestresste toerist, Times Square en de Harlem Shuffle. De website vind u hier.

Op de website van NOB Audio staat elke week een andere klassieke radioflater. Kijk en luister op www.audio.nob.nl naar de radioflater van deze week. Om middernacht gebeurt er iets met de datum. Elke dag weer. Ook op vrijdag de dertiende.

Verstuur snel een SMS-bericht. www.liptonice.nl/mountainmadness.

Onze Column schrijfer heeft vandaag een nieuw column geschreven.

Het programma van Jeroen van Inkel heeft nog steeds enkele naweeën na de oproep om flitspalen uit te schakelen , of het is baldadigheid van enkele jongeren. De politie heeft namelijk weer twee mannen aangehouden die met een slijpmachine een flitspaal hadden beschadigd. Sinds december vorig jaar is al meer dan de helft van de snelheidskastjes in de provincie vernield. Juist donderdag waren alle palen hersteld en weer op hun plaats gezet.

Vrijdag maakte SBS Broadcasting SA een uitbreiding bekend van haar Radio Group op de Griekse markt aan door de verwerving van een meerderheidsbelang van 70% in het leidende muziekstation van Athene, Lampsi FM. Inmiddels heeft SBS nu al 17 radiostations verdeeld over vijf landen waarvan de meeste marktleider zijn in hun respectievelijke doelgroep

Telfort gaat dit jaar keihard in de aanval. Men wil 1 miljoen mobiele en vaste telefonie hebben. Dit streefcijfer kan alleen worden bereikt als flink marktaandeel wordt weggesnoept bij de concurrentie die bestaat uit KPN Telecom, Libertel, Dutchtone en Ben. Momenteel heeft deze dochter van British Telecom en NS 500.000 klanten. Aan de Stegge (ex-Ericsson, Getronics, CSC) is zich ervan bewust dat de lat erg hoog is gelegd. Een verdubbeling van het klantenbestand zal alleen mogelijk zijn door nadrukkelijk het prijswapen in te zetten. Nederland kan dus opnieuw een harde prijzenslag tegemoet zien.

Nog 5 dagen en dan is het groot feest bij de RadioWereld, we houden u op de hoogte. (M)

Gerelateerde berichten